Titlu film: 2 Guns (2013)
Genul Filmului: Acţiune Crimă Thriller
Calitate Film: HD
Article title

2 Guns (2013)

Laureatul Academiei de film, DENZEL WASHINGTON (Safe House, Flight) și MARK WAHLBERG (Contraband, Ted) dețin rolurile principale din 2 Pistoale, un film exploziv de acțiune în care doi agenți, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-și scape pielea fugind împreună. Dar parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu știe că celălalt este agent federal sub acoperire. De 12 luni, agentul anti-drog Robert “Bobby” Trench (Washington) și ofițerul de contra-informații al marinei, Marcus “Stig” Stigman (Wahlberg), sunt forțați să colaboreze chiar dacă nu sunt prea încântați să o facă.
Lucrând sub acoperire, ei s-au infiltrat în mafia drogurilor, dar nu au încredere unul în celălalt nici cât în traficanții pe care au misiunea să-i anihileze. Atunci când tentativa lor de a se infiltra într-un cartel mexican de droguri și de a recupera milioane de dolari eșuează, Bobby și Stig cad în dizgrația șefilor lor.
Acum, când toți i-ar vrea fie la închisoare, fie la doi metri sub pământ, singura persoană pe care se pot baza este… celălalt. În ciuda urmăritorilor, atunci când oamenii legii trebuie să se prefacă ani de zile că sunt infractori, ei învață fel de fel de trucuri din mediul în care s-au infiltrat.

Din distribuția condusă de Washington și Wahlberg mai fac parte PAULA PATTON, în rolul agentei Deb Rees, agentul-coordonator al lui Bobby din DEA, care nu prea mai face diferența între profesional și particular; BILL PAXTON, care-l interpretează pe Earl, un agent CIA care e mai dur chiar decât cei pe care-i urmărește; FRED WARD, în rolul amiralului Tuwey, marele boss din marină care poate deveni singura scăpare a lui Stig; JAMES MARSDEN, în rolul Lt. comandorului Quince, rivalul lui Stig din serviciu și un permanent ghimpe în coastă; și EDWARD JAMES OLMOS, în rolul lui Papi Greco, un rege al drogurilor care e hotărât să-i facă pe Bobby și Stig să regrete ziua în care au pus piciorul în ranch-ul lui.

Regizorul BALTASAR KORMÁKUR (Contraband, The Deep) face din nou echipă cu Wahlberg pentru a realiza împreună 2 Guns după un scenariu scris de BLAKE MASTERS ( producția TV, Brotherhood) bazat pe cărțile de benzi desenate ale BOOM! Studios, semnate de STEVEN GRANT. Echipa care-l susține pe Kormákur este formată din veterani ai filmelor de acțiune, conduși de operatorul OLIVER WOOD, scenograful BETH MICKLE, editorul MICHAEL TRONICK, designerul de costume LAURA JEAN SHANNON și compozitorul CLINTON SHORTER. 2 Guns este produs de MARC PLATT, RANDALL EMMETT, NORTON HERRICK, ADAM SIEGEL, GEORGE FURLA, ROSS RICHIE și ANDREW COSBY.

Producătorii executivi ai filmului sunt: MARK DAMON, MOTAZ M. NABULSI, JOSHUA SKURLA, STEPAN MARTIROSYAN, REMINGTON CHASE, JEFF RICE, JEFFREY STOTT, SCOTT LAMBERT, BRANDT ANDERSEN, TAMARA BIRKEMOE, VITALY GRIGORIANTS.

2 Guns (2013)
,
Publicat pe:
, Autor:
Rating: 3 out of 5 with 5189 ratings
    Folosiți butonul al playerului pentru a seta subtitrarea sau pentru a o mari.

Sursele OPENLOAD, RapidVideo si Verystream sunt picate, o sa inlocuim cu altele de-a lungul timpului

1000
  Subscribe  
Notify of