Titlu film: Boys and Girls (2000)
Genul Filmului: Comedie Dragoste
Calitate Film: WEB-DL
Article title

Boys and Girls (2000)

AVERTISMENT: SEXUL SCHIMBA TOTUL.

De la ura pana la intalniri si tot restul, BAIETI SI FETE este o noua comedie romantica ce exploreaza jocurile celor doua sexe.
Ryan (FREDDIE PRINZE JR.) si Jennifer (CLAIRE FORLANI) sunt total opusi si, categoric, nu sunt atrasi unul de celalalt. Cel putin asta au crezut dintotdeauna. Cand s-au intalnit prima oara, aveau 12 ani si s-au displacut reciproc. Cand s-au intalnit din nou, erau adolescenti si s-au urat. Dar cand s-au reintalnit la colegiu, conformistul Ryan si independenta Jennifer au descoperit ca diferentele dintre ei ii unesc, si o rara prietenie s-a legat intre ei.
Acum, cu ajutorul colegilor lor de camera, salbaticul si idealistul Hunter (JASON BIGGS) si cocheta Amy (AMANDA DETMER), ei sunt pe cale sa descopere ce vor cu adevarat barbatii, de ce au nevoie femeile si ce se intampla cu prietenia atunci cand ii depasesti limitele si intervine sexul.

O prietenie este pusa la incercare atunci cand doi prieteni foarte buni ajung s petreaca o noapte impreuna.
O comedie simpatica, sexy si foarte antrenanta.

Jennifer si Ryan se stiu de mici si sunt studenti la aceasi facultate. Ea e spirituala, dezghetata, culta, ironica si independenta. El e constiincios, domol, asezat si serios; studiaza ingineria structurala si lucreaza mereu la cate un plan.
Se plimba impreuna, se consoleaza reciproc si-si impartasesc gandurile.
Jennifer se pregateste sa plece in Italia imediat dupa absolvire.Dar, spre surpriza amandurora, petrec o noapte impreuna.
Ea nu vrea sa se implice intr-o relatie intima dar vrea sa-si pastreze prietenul; el e ranit de reactia ei si da inapoi.
Oare se vor clarifica lucrurile inainte ca Jennifer sa plece din oras?

Boys and Girls (2000)
,
Publicat pe:
, Autor:
Rating: 4.8 out of 5 with 5398 ratings
    Folosiți butonul al playerului pentru a seta subtitrarea sau pentru a o mari.

Sursele OPENLOAD, RapidVideo si Verystream sunt picate, o sa inlocuim cu altele de-a lungul timpului

1000
  Subscribe  
Notify of