Titlu film: Dante's Peak (1997)
Genul Filmului: Acţiune Aventura
Calitate Film: HD
Article title

Dante’s Peak (1997)

Pierce Brosnan si Linda Hamilton sunt eroii principali ai filmului care va va trezi toate temerile. Fara nici un avertisment, ziua devine noapte. Aerul ia foc, iar solul se transforma in teroare fierbinte. Filmul „erupe” de efecte speciale deosebite, situatii limita, romantism si personaje remarcabile. Este o experienta pe care nu o veti uita niciodata.

Vulcanologul Harry Dalton și primarul din Dante’s Peak, Rachel Wando, încearcă să-i convingă pe locuitorii orașului că trăiesc într-un pericol permanent. Orașul, cu numai 8000 de locuitori, se află la poalele unui vulcan uriaș care începe să se trezească la viață. Din păcate însă, oamenii nu au urechi să audă avertismentele expertului ajuns din întâmplare în Dante’s Peak. Atât consiliul care se află în negocieri cu un investitor important, cât și șeful lui pun la îndoială înformațiile strânse de Harry și refuză să evacueze localitatea.

Harry încearcă tot posibilul și mai cere o întrevedere cu toți edilii, ședință în timpul căreia vulcanul erupe. Locuitorii panicați încearcă să fugă din calea naturii dezlănțuite, instaurând un adevărat haos în micul oraș.

Copiii lui Rachel se aventurează spre munte pentru a o salva pe bunica lor care nu vroia să-și părăsească locuința. Harry și Rachel pornesc în căutarea lor, înfruntând toate stihiile, într-o cursă pentru care premiul cel mare este supraviețuirea.

Dante's Peak (1997)
,
Publicat pe:
, Autor:
Rating: 4.4 out of 5 with 5067 ratings
    Folosiți butonul al playerului pentru a seta subtitrarea sau pentru a o mari.

Sursele OPENLOAD, RapidVideo si Verystream sunt picate, o sa inlocuim cu altele de-a lungul timpului

1000
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kiss Zoltan

lipsa sursa