Titlu film: The Manchurian Candidate (2004)
Genul Filmului: Dramă Război
Calitate Film: HD
Article title

The Manchurian Candidate (2004)

NU ESTE UN COSMAR DACA SE INTAMPLA CU ADEVARAT.

Castigatorii premiilor Oscar Denzel Washington si Meryl Streep, alaturi de castigatorul premiului Globul de Aur Liev Shreiber se reunesc sub bagheta regizorului Jonathan Demme pentru a realiza Candidatul altora – The Manchurian Candidate.

Filmul apare in plina campanie electorala atat in SUA cat si la noi si vorbeste despre o campanie alterata de o conspiratie care ameninta insasi existenta democratiei.

Maiorul Bennett Marco – Washington nu poate dormi noaptea si de fapt nici nu ar vrea sa doarma deoarece somnul vine intotdeauna cu cosmaruri groaznice.

Marco isi petrece zilele compunand discursuri foarte inspirate despre operatiunile plutonului sau in Kuweit si despre eroica misiune a sergentului Raymond Shaw – Shreiber care a salvat echipa lui Marco si a fost decorat cu Medalia de Onoare.

Dar noaptea visele lui Marco despre operatiunile din Desert devin cosmaruri sinistre si ceea ce este mai ciudat este faptul ca nu seamana de loc cu amintirile sale din timpul zilei. Si Marco se intreaba daca cei doi soldati care au murit in schimbul de focuri au avut o soarta nedreapta si daca Shaw este chiar un erou adevarat sau fabricat.

Atunci cand Shaw ajunge sa fie nominalizat candidat la vice presedintie datorita in mare masura ambitiei mamei sale senatoarea Eleanor Prentiss Shaw – Meryl Streep, Marco in care suspiciunile legate de Desert si de legatura acelui episod cu prezentul cresc, trece la actiune.

The Manchurian Candidate (2004)
,
Publicat pe:
, Autor:
Rating: 3.6 out of 5 with 5285 ratings
    Folosiți butonul al playerului pentru a seta subtitrarea sau pentru a o mari.

Sursele OPENLOAD, RapidVideo si Verystream sunt picate, o sa inlocuim cu altele de-a lungul timpului

1000
  Subscribe  
Notify of